Kjøpe gaver til fadderbarn?

Flere tusen nordmenn har fadderbarn i ulike land igjennom organisasjoner som Plan eller Redd Barna. Mange lurer på om man skal kjøpe gaver til faderbarna eller ikke. Noen organisasjoner tillater ikke at man sender gaver mens andre tillater det. Dersom din organisasjon tillater å sende gaver så går det igjennom organisasjonen, fine anledninger til å sende gaver er jul og bursdager.

Vi må presisere at det ikke er nødvendig å kjøpe gaver og at du uansett har gjort en god gjerning ved å skaffe deg et faddern.Men hva kjøper man egentlig til noen som ikke har noen ting? Det er et vanlig spørsmål som mange faddere spør seg selv. Det er nemlig ikke helt likt som å kjøpe gaver til norske barn, da de som regel har det meste.

En gave til ditt fadderbarn bør ikke være noe kjempe dyrt, du burde også tenke på behovet fremfor det som er gøy. Fine gaver kan være et penal med blyanter sammen med noe fint tegnepapir eller så er klær alltid kjempe fint å gi. Du bør sende noe som ikke tar mye plass og som ikke er kjempe dyrt. Det er også viktig å tenke på at ting som går på batterier,etc som regel ikke er noe å sende til noen som er fattige.

Les også: Gi et fadderbarn i gave