Hvorfor bli fadder?

Norge er et rikt land, i sammenligning med mange andre land så har vi nordmenn det veldig godt. Finanskrisen har omtrent ikke påvirket oss noe nevneverdig. Boliglånsrenta er historisk lav. Faktisk så har nordmenn aldri hatt det så romslig økonomisk som vi har det nå. Dette er en situasjon som vi bør utnytte til det fulleste, vi burde være smart å nedbetale ekstra mye gjeld og vi bør også være flinkere til å gi. Mange nordmenn er svært skeptiske til å gi fra seg penger, nettopp fordi vi betaler så mye skatt og at mye av disse pengene går til U-landsstøtte. Det ikke mange vet er at disse pengene ofte går til helt andre formål enn å gi mat til familier og barn. Mye av den norske støtten går til infrastruktur og skoler.

Hvis du velger å bli fadder så går pengene dine til et barn, slik at dette barnet kan gå på skole, få i seg mat og ikke minst ha et par sko. Ting som vi ser på som en selvfølge men som i mange land er en drøm. Det koster så lite å bli fadder men pengene du gir, ja de gir så mye.

Du burde bli fadder for å vise at du tar asnvar for mennesker som ikke er like heldig som deg. Det er viktig at vi som har mye gir litt videre til de som har ingenting, da er vi med å skaper muligheter for de som ellers ikke hadde hatt noen fremtid.